Kvinna i fåtölj på stranden slappnar av

Studio Återhämtning

Studio Återhämtning är en online-studio för dig som vill och behöver få plats med mer/bättre återhämtning i livet och även en del rörelseglädje och andra må-bra energier. Du har tillgång till allt material så ofta du vill och när det passar dig bäst.

Vill du vara säker på att få ta del av det erbjudandet och vara med från start?

Ge dig själv tid och möjlighet för ÅTERHÄMTNING när det passar dig som bäst.

Pris endast 249:-/ månad

Ulrika Gabriel – Beteendevetare, instruktör, kostrådgivare, frekvensterapeut

Vi har generellt alldeles för många måsten och borden i våra liv och alldeles för lite tid för återhämtning. Med ett liv i ett högt tempo är just återhämtningen extra viktigt. Många av oss har svårt att både hitta tid och att prioritera den här formen av aktivitet, trots att vi vet att den är viktigt för oss och att den får oss att både må bättre och bli mer effektiva.
Ur den här ”mindre bra ekvationen” kom min önskan att starta en studio med fokus på just återhämtning. En möjlighet att få både hjälp, inspiration och kanske också en spark i baken för att faktiskt prioritera din viktiga återhämtning. 

Resultatet blev Studio Återhämtning, en online-studio som du hittar som en hemlig grupp på Facebook. En lättillgänglig oas för dig att checka in hos regelbundet för att hitta både inspiration, livesända pass, förinspelade pass, pepp, tips, motivation, utmaningar och inte minst en morot för att faktiskt avsätta tiden för din viktiga återhämtning. 

Den 1 oktober ”öppnar dörrarna” till Studio Återhämtning.
Du köper ett medlemskap per månad för 249:- och du bestämmer själv hur länge du vill vara med. Inga bindningskrav eller förpliktelser.
Anmäler dig gör du via länkarna du hittar här på sidan, eller genom att mejla ditt intresse till: info@ulrikagabriel.com

Vad kan du då förvänta dig av innehållet?
Områdena som kommer finnas med är:

  • Yoga Nidra 
  • Yin Yoga
  • Meditation
  • Medveten Andning
  • Reiki Healing
  • Nirvana Fitness

Du kan läsa mer om dessa nedan.
Det fina med Studio Återhämtning är att du har tillgång till den precis när det passar dig som bäst. Du kan välja att vara med på livepass om det passar dig, eller ta del av dem senare och det passar bättre.
Alla pass finns kvar i gruppen och du kan ta del av dem så ofta du vill så länge du är medlem.

För att skapa gemenskap och engagemang jobbar vi tillsammans för en härlig vi-känsla där vi peppar och stöttar varandra
För dig som vill kommer det finnas vecko- eller månadsvisa teman och utmaningar för att hålla engagemanget upp och för att ha något gemensamt att jobba med.

Kvinna ligger avslappnad efter en Yoga Nindra

Yoga Nidra

Yoga Nidra är en yogisk djupavslappning med läkande egenskaper för både kropp och själ. Du ligger ner så bekvämt du bara kan under tiden för nidran och guidas av min röst igenom olika moment som gör att kroppen går in i djup avslappning medan sinnet är vaket. Du kan läsa mer om Yoga Nidra HÄR.

Kvinna ligger framåtböjd på en yogamatta i barnets position

Yin Yoga

Yin Yoga är en lugn form av yoga där du håller positionera mellan 2 – 10 minuter i syfte att få fascian/bindväven att smälta, mjukar upp dina leder och stärker skelettet. Det är en yogaform som minskar stress och lugnar ditt nervsystem.

Kvinna sitter utomhus i mediationsposition med händerna på knäna

Meditation

 Det finns olika syften med meditation och här i Studio Återhämtning är huvudsyftet att ge både kropp och själ en stund av lugn och ro. En möjlighet att stilla tankarna och landa.  Meditation kan vara att sitta still på en kudde en 40 minuter, men det kan också vara att gå en promenad i skogen.

Kvinna står utomhus och andas in djupt

Medveten Andning

Genom våra andetag kan vi både snabbt och enkelt hjälpa kroppen ner i lugn och ro från ett stressat tillstånd. Med hjälp av enkla och praktiska övningar som med fördel kan införlivas i vardagen kan vi hjälpa både kropp och själ till ett större lugn, förbättrat immunförsvar och en rad andra positiva effekter.

Händer sänder healing energi.

Reiki Healing

Med rötter i Japan är Reiki Healing en mjuk men ändå oerhört kraftfull healingteknik. Den förmår lugna och läka både kropp och psyke och tack vare sin adaptogena förmåga får va och en precis det man behöver.
Reiki är oerhört effektiv på distans och det är så ni kommer få avnjuta den i Studio Återhämtning.
Läs mer om Reiki Healing HÄR.

Kvinna ligger på marken och utför en rörelse från Nirvana Fitness

Nirvana Fitness

Det bästa från yogan och pilates i kombination med medveten djupandning  – här har du Nirvana Fitness. Det här är en lite mer fysisk träningsform än övriga i Studio Återhämtning, men som ändå passar väl in tack vare sin förmåga att lugna nervsystemet bland annat. 
Läs mer om Nirvana Fitness HÄR.

Se priser och behandlingar

Du har alltid tillgång till återhämtning när det passar dig bäst