Reiki

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod med rötter i Japan. Det är en form av healing där händerna läggs på kroppen utanpå kläderna. Energi strömmar då in i kroppen och stimulerar den egna läkeprocessen. Kroppen börjar producera flera må-bra hormoner, bland annat oxytocin och kroppens energisystem stimuleras på liknande sätt som vid akupressur eller akupunktur.

Reki Healing upplevs mycket avslappnande. Du ligger skönt nedbäddad på en behandlingsbänk, får lyssna på skön och avslappnande musik och andas i lugnande och helande eteriska oljor.

Det fantastiska med Reiki energin är att den alltid vet själv vart den ska i din kropp. Den lugnar, läker och balanserar både kropp och psyke och är mycket effektiv vid stress oro och blockeringar.

Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket, vilket innebär att om företaget du arbetar vid erbjuder friskvårdsbidrag så ger en Reki Healing en möjlighet för dig att använda ditt friskvårdsbidrag.

PRISER

60 minuters Reikibehandling: 800:-

45 minuters Reikibehandling: 600:-

Reiki kan också göras på distans. Vi kommer överens om en tidpunkt då du ska kunna slappna av och ”ta emot” reikienergin. Kostnad för 30 minuter distansreiki är 400:-

%d bloggare gillar detta: