Ulrika Gabriel

Vem är jag och hur kan jag hjälpa dig på bästa sätt?

Beteendevetare

Terapeut

Kostrådgivare

Instruktör

Varmt välkommen till mig!

Som beteendevetare har det handlat om att lära sig att hantera den psykiska energin som skapar balans och välmående för både individ och grupp.
I mitt yrke som kostrådgivare har det definitivt handlat om energi i form av att det vi stoppar i oss omvandlas till energi – bra eller dålig utifrån vad vi väljer och vad vi behöver.

Det har alltid varit en stor fascination för mig, utan att jag riktigt har förstått exakt vad det har handlat om. Så här i efterhand när jag summerar det mesta av det jag har utbildat mig inom och arbetet med så kan jag se att det alltid har handlat om energi på ett eller annat sätt.

På senare år har jag också börjat intressera mig för andra typer av energier och det är verkligen nu som alla pusselbitar faller på plats när jag till min profession och i mitt utbud erbjuder även Frekvensmedicinska balanseringar, Reiki Healing, Nirvana Fitness och eteriska oljor – alla underbara former av energier som kan hjälpa dig att hitta ditt bästa mående och ultimata form av energi.

Hos mig kan både du som privatperson, företag eller grupper vända dig/er för personliga och skräddarsydda upplevelser som bidrar till att förbättra energin både direkt och på sikt.
Följ mig även gärna på min blogg där jag kommer dela med mig av energigivande tips som rör allt mellan fysisk- och psykisk hälsa, kosttips och annat som kan hjälpa dig att uppleva en skönare energi i din vardag.

Känn dig hjärtligt välkommen att höra av dig till mig med dina frågor och önskemål.

Ge dig själv en gåva genom att ta del av alla nyheter, tips och råd. Läs i lugn och ro.
ta del av alla nyheter.