Frekvensmedicinsk Balansering

Frekvensmedicin är ett begrepp som innefattar behandlingsformer som kan mäta och balansera människans energisystem. Allt levande har sin egen unika frekvens som kan mätas.
Jag använder instrumentet EDUCTOR för att mäta frekvenserna i din kropp och ditt energifält. Först testas du med hjälp av elektroder som är kopplade till panna, hand- och fotleder. EDUCTORN stämmer av informationen och jämför med referensvärden.
Vid obalanser kan EDUCTORN påminna kroppen om och träna upp den till att hitta tillbaka till rätt nivåer.
Frekvensmedicin är framför allt bra för att balansera upp stress i hela kroppen. 80% av alla sjukdomar har kopplingar till stress.
Under en balansering påminner vi kroppens alla system (endokrina, nerver, hjärt-och kärl, chakran etc.) om hur de ska jobba och skapar balans. Därmed skapar vi bättre förutsättningar för att din kropp ska kunna kommunicera och fungera som en helhet.
Andra områden som är tacksamma att jobba med är:

  • Sömnproblem
  • Utmattning/Utbrändhet
  • Vitaminer, mineraler, aminosyror etc.
  • Inflammationer
  • Smärta
  • Allergier och matintoleranser
  • Virus, bakterier, svamp och parasiter

Du ligger skönt nedbäddad på behandlingsbänken under balanseringen till ljudet av avslappnande musik och till doften av helande eteriska oljor. Du blir mycket avslappnad och får gärna ta tillfället i akt att njuta av en stunds total avkoppling eller sömn.

En frekvensmedicinsk balansering rättar till och förebygger stress och obalanser. Det gör att kroppens får möjlighet att själv läka och göra sitt jobb på allra bästa sätt. Det i sin tur gör att du kommer känna att du mår bättre både fysiskt och psykiskt och att dina symptom kan försvinna.
Din kropp är magisk – vi hjälper den bara att komma ihåg det!

Kan alla göra en frekvensmedicins balansering?
Ja, men av försiktighetsåtgärder och för att följa de riktlinjer som gäller balanserar jag inte barn under 8 år, gravida eller personer med pacemaker/allvarliga hjärtproblem.

BEHANDLINGAR OCH PRISER

Tidsåtgång för en balansering är 1 ½ timme och då ingår en kortare kartläggning samt summering/återkoppling efteråt.
Kostnad 1500:- (betalas på plats med Swisch eller med faktura vid överenskommelse)
Balanseringar kan även ske på distans vilket innebär att du kan bo/befinna dig i stort sett var som helst och ändå tillgodogöra dig en balansering. Samma tidsåtgång och kostnad som träff IRL.
Erbjudande: Väljer du att göra din balansering på distans får du 300:- rabatt så länge vi har restriktioner och behöver vara extra rädda om varandra.
Du som väljer att komma till mottagningen ska känna dig trygg med att jag rengör utrustning och tvättar sängkläder mellan varje klient. Givetvis håller vi avstånd och inga balanseringar genomförs om du eller jag har symptom.

KLIENTER DELAR MED DIG AV SINA ERFARENHETER

” Jag har fått massa tips om vad kroppen reagerar på för föda och det var dom jag själv hade känt av. Känner mig lugnare i själen, mindre huvudvärk, piggare och vikten har börjat gå neråt.
Jag är otroligt glad att jag tacka ja till detta och få hjälp med oron/stressen i kroppen. Stress sen barndom som inte har gått att göra något åt. Sen få hjälp med flödet som stagnerat i kroppen.
Att få hjälp med allergierna i kemiskt, kost har hjälpt mig mycket. Kroppen känns lättare på alla sätt och vis.”

Anna Strandberg

”Balanseringarna har hjälpt mig komma tillbaka till mig själv, att komma till en upplevelse av välmående och balans i kroppen, vilket har ökat min motivation ytterligare att bli symtomfri.”
Camilla Widfors

En skön och avslappnande balansering i en härlig miljö, det blir en stund av återhämtning. Ulrika ser till att man har det bra och hon är insatt i och kan förklara bra om balanseringen.
Efter balanseringen går Ulrika igenom resultatet och vägleder hur jag kan gå vidare och hjälpa mig själv. Det här är verkligen något jag kan rekommendera!

Maria”Behandlingen var mycket avslappnande i en otrolig fin miljö och du var så lugn och behaglig i ditt bemötande. Jag kunde verkligen slappna av och kommer ner i lugnet.”
Carina Tellebo

”Det är spännande och intressant att med Eductorn kunna bli hjälpt med den inre stressen . Samtidigt som jag får behandling ligger jag totalt avslappnad, lyssnar på musik, andas in eteriska oljor och bara är… Magiskt. Spännande samtal efteråt som fått mig att få upp ögonen för andra tankebanor tex färgernas betydelse för måendet. Fint och proffsigt bemötande som kändes genuint och äkta. En holistisk behandling som jag skulle vilja se mer av nu och  i framtiden.”
Karin

”Jag upplevde stunden med frekvensmedicinskbehandling som härlig. En stund av total avslappning. Kände mig harmonisk efteråt. Upplevde det väldigt positivt att få återkoppling direkt efter avslutad balansering. Få återkoppling på hur min kropp mådde. Enligt ”maskinen” mådde min kropp bra. Vilket ger mig ett kvitto på att jag lever ett hälsosamt liv, i den mån det går.”
Matilda Nysten

%d bloggare gillar detta: