Eteriska Oljor

I eteriska oljor hittar du essensen av växternas kraft. Den kraft som de själva använder för att överleva och stå emot hot och svårigheter. Eteriska oljor han används i årtusenden och i alla kulturer och samhällen runt om i världen mot sjukdom, för hälsa, för skönhet och till rengöring. Jag arbetar med doTERRA’s oljor då de är av allra högsta terapeutiska kvalitet och företaget tar ansvar för hela produktionsprocessen.

Att använda eteriska oljor i sin vardag är ett fantastiskt sätt att helt naturligt ta tillvara på Moder Naturs alla fantastiska resurser på så sätt som vi alltid gjort, men kanske glömt lite under se senaste århundradet…

JAG ERBJUDER

Privat rådgivning – utifrån dina behov och önskemål går vi igenom vilka oljor som passar just dig. Denna rådgivning kan vi ta via ett bokat möte, eller via mejl eller telefon. Vi kan också använda Frekvensmedicinsk balansering för att testa exakt vilka oljor som är bra för just dig om du är intresserad.

Beställa – du kan beställa doTERRAS eteriska oljor eller andra produkter i deras sortiment via mig och få det levererat direkt hem till dig. Se nedan vilka möjligheter det finns för dig att beställa enstaka produkter, bli medlem och beställa med 25% rabatt eller att kanske själv bli Wellness Advocate/Återförsäljare som en trevlig och lönsam bisyssla eller karriär.

Inspirationsträffar/Föreläsningar – på min mottagning, på din arbetsplats, i din förening eller kanske hemma hos dig. Samla ihop ett gäng som är intresserade av att lära sig mer eteriska oljor och hur de kan berika vår vardag, så kommer jag till er och berättar och delar ut prover. Hör av dig med en förfrågan/ett önskemål, så skräddarsyr vi ett upplägg.

BESTÄLL ETERISKA OLJOR ELLER ANDRA PRODUKTER FRÅN DOTERRA

Du kan följa instruktionerna nedan om du vill beställa någon enstaka produkt/olja eller om du vill bli medlem själv (utan köptvång) och handla med 25% rabatt. Om du tänker att du bara ska beställa någon enstaka produkt under det närmaste året så rekommenderar jag alternativ 1. Vill du istället beställa fler än ett par produkter direkt och/eller tror att du kommer att beställa mer inom ett år så är det definitivt mer lönsamt att bli medlem och handla med rabatt.
Extra lönsamt för dig blir det om du i samband med att du blir medlem väljer ett Startpaket, då bjuds du på medlemsavgiften och får dessutom ett mycket förmånligt pris på produkterna du väljer. Aktuella Startpaket hittar du HÄR (klicka)
Om du har frågor om produkterna eller om hur du ska gå tillväga med din beställning är du givetvis varmt välkommen att kontakta mig för hjälp och rådgivning.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA

INSTRUKTIONER FÖR BESTÄLLNING

 1. Beställer gör du från min sida som du hittar här:
  www.mydoterra.com/ulrikagabriel (klicka)

  BESTÄLLA ENSTAKA PRODUKTER
  a) Klicka på ”shop”.
  b) Fyll i informationen i rutan:
  Svenska – Europe – Sweden.
  Klicka sedan på ”Börja handla”.
  d) Klicka på de produkter du är intresserad av eller använd sökfunktionen och klicka på ”Lägg i kundvagn”.
  e) När du är nöjd med din beställning klickar du på ”Gå till kundvagn”.
  f) Fyll i dina uppgifter i rutan och klicka sedan på ”Fortsätt”
  Om du har beställt tidigare och är medlem, så fyll i dina uppgifter längst ner på sidan. Klicka på ”Fortsätt”
  g) Fyll i adressuppgifter. Välj Ship via ”Standard” om du inte vill betala extra för snabbare leverans. Standard brukar ta en vecka.
  h) Skapa ett lösenord om du önskar, annars välj ”Hoppa över”
  i) Vid Referens ID låt numret stå kvar: 6540681
  Välj ”Fortsätt”.
  j) I rutan ”Min kundvagn”, vid ”Frakta till” klicka på ”redigera”. Klicka på ”Ok” i pop-up rutan, klicka sedan i ”Använd denna adress”
  Vid ”Betalning” klicka på ”redigera” och lägg till kortuppgifter (är snabbare och smidigare än att använda banköverföring).
  k) Klicka på ”Fortsätt”, kontrollera din beställning och godkänn den.

  BLI MEDLEM ELLER ÅTERFÖRSÄLJARE
 2. Klicka på ”Join & Save”, då kommer du till en sida med mer information om vilka val du har:
  Retail Customer = handla till ordinarie pris utan medlemskap
  Wholesale Customer = bli medlem och få 25% rabatt
  Independent Product Consultant = själv bli återförsäljare
 3. Klicka på ”Join doTERRA” och fyll i informationen i rutan:
  Svenska – Europe – Sweden.
  Klicka sedan på ”Fortsätt”
 4. Välj ”Grossistkund/Medlem” om du vill göra en beställning till dig själv och välj ””Wellness Advocate” om du vill bli återförsäljare. Mer info om dessa alternativ hittar du till höger.
  Klicka sedan på ”Fortsätt”.
 5. Fyll i dina uppgifter.
 6. Välj Tidszon ”Bryssel” om du bor i Sverige. Under ”Leveransadress” klickar du i boxen om du vill ha varorna till den adressen du redan angett.
  Låt Värva ID och Sponsor ID vara 6540681
  Välj ett lösenord. Välj en stor bokstav och en siffra och minimum 8 tecken.
  Klicka i rutan att du följer överenskommelserna.
  Tryck ”Fortsätt”
 7. Nu är du inne på sidan där du ska göra din beställning.
  Överst ser du de startpaket som du kan välja på. Det väljer du om du vill bli medlem och få handla med 25% rabatt. Beställer du ett startpaket så ingår medlemsavgiften på 25 €.
  Du kan också välja att bli medlem utan att beställa något paket. Du behöver du betala medlemsavgiften och får samtidigt en bok med information om alla doTERRAS produkter. Välj då ”doTERRA Essentials Booklet + Enrollment Fee” i översta raden.
 8. Om du vill beställa ytterligare produkter gör du de i rutan som är Kundvagn. Skriv och och sök produkten på raden ”Ange ytterligare artikelnummer eller produktnamn”. OBS! Du måste skriva det engelska produktnamnet, ex Lavender. En produktlista kommer fram och du klickar på rätt produkt, så läggs den i din kundvagn.
  Under ”Betalningsadress” klickar du i ”Min faktureringsadress är densamma som min leveransadress.
  Vid ”Betalning” välj ”Kreditkort” för bästa och snabbaste hantering.
  Klicka sedan på ”Beställ nu och fortsätt”.
 9. Slutligen kommer du till sidan där du ska ange din betalningsinformation.
  Fyll i kontokortsuppgifter och klicka sedan på ”Gå vidare/Hantera order”
  Du får sedan en orderbekräftelse och efter några timmar ska du också ha fått ett mejl som bekräftar att din beställning har gått igenom.

Om du stöter på patrull och behöver hjälp, tveka inte att kontakta mig. Skicka ett mejl till ulrikagabriel@gmail.com och ange ”Doterra support” i meddelanderutan.

MEDLEMSKAP

Som medlem betalar du en årsavgift på 25€ som ger dig 25% rabatt på alla dina beställningar. Om du gör regelbundna LRP-beställningar varje månad kan du få ännu större rabatter 10 – 30% ytterligare (Loyalty Reward Points) som du kan lösa ut i gratisprodukter.
Beställer du över en viss poängsumma (125 PV) så är du berättigad till månadens gratisprodukt.
Medlemskapet innebär inte några krav på att du ska göra ett visst antal köp eller handla för en viss summa. Det avgör du helt själv. Det är endast om du är intresserad av att ta del av belöningssystemet med poäng och produkter som du behöver beställa upp till vissa nivåer.

WELLNESS ADVOCATE / ÅTERFÖRSÄLJARE

Samma förmåner som ovan för medlemskap gäller och även följande:
Du får en personlig webbsida dit du kan hänvisa dina kunder.
Du kan tjäna bonusar och få en extrainkomst eller ha detta som din huvudsysselsättning då du får ersättning för din försäljning och de personer som du själv värvar in som säljare under dig.

Om du har frågor kring medlemskap eller att bli återförsäljare så hjälper jag dig gärna med dem. Bara hör av dig.

%d bloggare gillar detta: