Ulrika Gabriel

Beteendevetare Frekvensmedicinsk terapeut Instruktör och kursledare

Hjälper dig med stress, sömnstöringar, utbrändhet, inflammationer, smärta till en väg för välmående, goda matvanor med KBT behandlingar.

Ulrika Gabriel

välkommen till min blogg

13

Intresset för hälsa växer!

Det märks att det har blivit ett skifte nu. Ett skifte där intresset för att ta hand om och förbättra sin hälsa med hjälp av alternativa och naturliga metoder. Alternativa är ju egentligen ett ”galet uttryck”, för det innebär ju som oftast att det är läror, metoder och kunskaper som har funnits i många tusentals år i alla världens kulturer. Vi borde kanske snarare kalla vår moderna läkevetenskap som det som är alternativt.

Hur som helst märker jag och även mina kollegor runt om i landet som arbetar med Frekvensmedicinska balanseringar att intresset nu ökar markant. Jag tror aldrig att efterfrågan har varit så stor och det känns helt fantastiskt.
Vad beror det på då, kan man tro?

12

Öppet Hus i vårt Gårdshus!

ÄNTLIGEN ÖPPET HUS I VÅRT GÅRDSHUS!

I sex månader nu har jag haft förmånen att bedriva min verksamhet i det underbara Gårdshuset med anor från 1700-talet tillsammans med Sara som driver Karmaklubben.
Vi har enbart tagit emot klienter enskilt på grund av läget som varit och det har givetvis gått bra. Men, vi har ju längtat efter att få bjuda in er alla att komma och titta hur vi har det. Och nu så är det dags.

Lördagen den 3 juli mellan klockan 14 – 17 är du varmt välkommen att komma förbi och säga hej och titta hur vi har det.

11
Reiki Master

Hualigen så dålig jag är på att uppdatera min hemsida och blogg…. Men jag tänker att det ska bli ändring på det. Ni är ju ändå ett antal som har valt allt följa mig här och som får noteringar när jag publicerar något nytt.
Och nytt har det hänt en hel del, så jag kommer fylla på med både information och erbjudanden,
Först kan jag börja med att berätta att jag för ett par helger sedan gick den sista delen i min Reikiutbildning och kan numera titulera mig Reiki Master. Det låter ju häftigt, men vad innebär det?

10
låt energin flöda

VIKTEN AV ATT ENERGIERNA FÅR FLÖDA!

När jag för ett drygt år sedan skulle beställa nya visitkort ville jag med endast en mening få med själva essensen av allt det jag jobbar med för att kunna skriva det på baksidan. För en utomstående kanske det kan te sig lite ”spretigt” när jag berättar att jag jobbar med: Frekvensmedicinska balanseringar, kostrådgivning, eteriska oljor, coachning, Nirvana Fitness, Reiki healing och lite till. För mig känns det givet att allt det jag jobbar med hänger ihop och att det finns en röd tråd. Men kanske inte lika säkert för utomstående…

09
vår hälsa är viktig!

Aldrig har vår hälsa varit så viktig!

Ja vi vet ju alla vart fokus under 2020 till största delen låg, vilket är förståeligt, så klart. Med stor sannolikhet kommer även detta år att ”färgas” av världsläget (väljer att inte skriva ut exakt vad jag menar, men jag tror att ni alla förstår) men jag känner att jag både vill och behöver skifta fokus och jag hoppas att ni vill hänga med på det.

08
Äntligen på plats!

Ja men då är vi äntligen igång med vår verksamhet i det mysiga lilla Gårdshuset på Hamngränd 8. Så här ser min del av mottagningen ut. Du ligger skönt nedbäddad på behandlingsbänken medan jag sitter och jobbar vid datorn. Men då är det såklart lite mörklagt och bara ”mysbeslysning” tänt så att du kan slappna av riktigt ordentligt..

07
Mottagningen flyttar

MOTTAGNINGEN FLYTTAR

Ibland slår drömmar in fortare och bättre än vad man själv har kunnat anat.

Så blev det i det här fallet när jag och min kollega Sara som driver Karmaklubben och som jag också delar mottagningsrum med var tvungna att leta ny lokal.
Den första lokalen vi tittade på passade oss inte riktigt, men vi reagerade båda två på att det utanför det större kontorshuset låg ett litet gult hus med en grusbelagd gård och omgärdat av ett staket. Vi sa lite halvt på skämt till varandra att det huset skulle vara perfekt för oss. Utan vetskap om att vi sagt just så sa hyresvärden till oss att Gårdshuset borde vi ju vara i, men det var tyvärr uthyrt.
Jag frågade om vi inte kunde få ställa oss på kö för det när det blev ledigt och hyresvärden lovade höra av sig när det blev aktuellt.

Vi var och tittade på en rad olika lokaler därefter, alltifrån källarlokaler till kontorshotell och vindskontor.

06
FREKVENS MEDICIN

FREKVENSMEDICINSK BALANSERING – PÅ DISTANS

Ända sedan jag började jobba med min frekvensmedicinska utrustning har jag haft kunskap om att den går att jobba med på distans. En del terapeuter har valt att enbart jobba på distans och tar inte emot kunder ”öga mot öga” alls.
Men jag har också haft lite svårt att tro på att det verkligen fungerar.
Vilket är konstigt eftersom jag själva jobbar med Reiki-healing vilken jag vet jobbar lika bra på distans.

05
STRESS

STRESS – EN DEL AV VÅRT LIV

Stress är i dag ett av vårt samhälles största hälsoproblem både vad gäller vår fysiska och psykiska hälsa. I vår vilja att skapa ett samhälle med många hjälpmedel som ska kunna göra oss så effektiva som möjligt har vi inte, som det kanske var tänkt, sparat tid för att kunna ha de lugnare i våra liv. Istället har vi fyllt vårt liv med ännu mer saker som vi känner att vi måste och vill göra.

04
sugar allergic

DU KAN VARA KÄNSLIGARE MOT SOCKER ÄN DU TROR…

Behöver du något sockersött för att pigga upp dig? Kanske får du tröst av det söta när du känner dig nedstämd? Eller är det till något sött du flyr när du känner dig stressad eller ofokuserad?
Ja, det finns många anledningar till att ”unna sig” något sött och vi är många som uppskattar både smaken av det söta och energiskjutsen som det kan ge. Jag själv är inget undantag.

03
viktigare än någonsin

VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN MED HÖG ENERGI

Allting som lever har någon form av energi som kan mätas i frekvenser. En frekvens som är helt unik.
Man kan göra skillnad på höga frekvenser och låga frekvenser. De låga frekvenserna kan vara sådant som virus, bakterier, ångest, rädsla och andra jobbiga och icke önskvärda tillstånd.
Bland de höga frekvenserna hitta vi å andra sidan sådant som vi uppskattar och som är önskvärt såsom glädje, kärlek, gemenskap, lycka, välmående, harmoni och hälsa.

02
BÄTTRE ENERGI

Jag är ju så oerhört fascinerad av energier, och kanske framför allt hur vi kan skifta mellan olika energier.
Ta som exempel om du är sjuk. Du hamnar då i en låg och tung energi (eftersom du inte mår bra). Du har mycket fokus på att du faktiskt mår dåligt, kanske har du ont, är trött och det känns bara allmänt jobbigt. Det känns som att du aldrig kommer att bli frisk och må bra igen…

01
en ny början.

… som jag välkomnar dig till!

och så fint att ha dig med på den.
Jag har skrivit blogg i många år. 3261 inlägg blev det från starten 2008. Men det blev glesare och glesare mellan inläggen. Jag har främst använt mig av andra sociala medier som Instagram och Facebook senaste tiden.

PRENUMERERA

Ge dig själv en gåva genom att ta del av alla nyheter, tips och råd. Läs i lugn och ro.
ta del av alla nyheter.