ulrika gabriel

blogg
Kontakta mig
Beteendevetare Frekvensmedicinsk terapeut Instruktör och kursledare

I min blogg kan du ta del av min erfarenhet, nyheter men även kommande erbjudanden och kurser.

EN NY BÖRJAN...

...som jag välkomnar dig till!
Ulrika gabriel

Mottagningen flyttar

Ibland slår drömmar in både fortare och bättre än vad man själv har kunnat ana.

Så blev det i det här fallet när jag och min kollega Sara som driver Karmaklubben och som jag också delar mottagningsrum med var tvungna att leta ny lokal.
Den första lokalen vi tittade på passade oss inte riktigt, men vi reagerade båda två på att det utanför det större kontorshuset låg ett litet gult hus med en grusbelagd gård och omgärdat av ett staket.

Vi sa lite halvt på skämt till varandra att det huset skulle vara perfekt för oss. Utan vetskap om att vi sagt just så sa hyresvärden till oss att Gårdshuset borde vi ju vara i, men det var tyvärr uthyrt.
Jag frågade om vi inte kunde få ställa oss på kö för det när det blev ledigt och hyresvärden lovade höra av sig när det blev aktuellt.

Vi var och tittade på en rad olika lokaler därefter, alltifrån källarlokaler till kontorshotell och vindskontor.

Hela tiden så sa vi att: Det är ju inte som Gårdshuset, men det kan ju kanske få duga till dess att vi får flytta in där.
Tillslut hittade vi en väldigt trevlig och nyrenoverad vindslokal mitt i city som vi bestämde oss för att hyra. Vi skulle skriva kontrakt med fastighetsägaren på onsdagen.
Då, söndagen innan fick jag ett mejl från fastighetsägaren som äger Gårdshuset som meddelade att huset var ledigt från 1 december och om vi ville kunde vi få hyra det.

Vi hade ju inte ens sett huset invändigt, så fick snabbt boka in en visning dagen därpå. Och huset överträffade till och med våra förväntningar. Det var bara så att det var vårt hus!

Så nu blir det som sagt en flytt från 1 december där vi ska dela på ett 42 kvm stort (nåväl, litet) Gårdshus byggt någonstans på 1700-talet. Tre små rum, ett litet pentry och ett badrum/toalett samt en mysig gård. Adressen blir Hamngränd 8, vilket ligger på Sigurdsområdet alldeles intill tågstationen i Västerås. Det finns gott om parkeringar i närheten och Mälaren ligger bara ett stenkast (om du kastar långt) bort.

Där kommer vi kunna jobba och ta emot klienter samtidigt. Vi kommer att kunna anordna aktiviteter, träffar, utbildningar mm både tillsammans och enskilt och det kommer att bli helt magiskt.
Ni som har varit hos oss på vår nuvarande mottagning och slagits av den härliga energin som finns där – ni kommer inte att bli besvikna på energin i vårt Gårdshus. Jag lovar!

Vi ska fixa och komma i ordning till att börja med, och vi tar givetvis hänsyn till alla restriktioner som finns i nuläget. Men tids nog kommer ni alla som vill komma och hälsa på att få möjlighet.
Ni ska känna er hjärtligt välkomna!

Every journey starts with a first step

Lao Tzu
Ge dig själv en gåva genom att ta del av alla nyheter, tips och råd. Läs i lugn och ro.
ta del av alla nyheter.