ulrika gabriel

blogg
Kontakta mig
Beteendevetare Frekvensmedicinsk terapeut Instruktör och kursledare

I min blogg kan du ta del av min erfarenhet, nyheter men även kommande erbjudanden och kurser.

EN NY BÖRJAN...

...som jag välkomnar dig till!
Ulrika gabriel

Intresset bara växer!

Det märks att det har blivit ett skifte nu.
Ett skifte där intresset för att ta hand om och förbättra sin hälsa med hjälp av alternativa och naturliga metoder.
Alternativa är ju egentligen ett ”galet uttryck”, för det innebär ju som oftast att det är läror, metoder och kunskaper som har funnits i många tusentals år i alla världens kulturer.
Vi borde kanske snarare kalla vår moderna läkevetenskap som det som är alternativt.

Hur som helst märker jag och även mina kollegor runt om i landet som arbetar med Frekvensmedicinska balanseringar att intresset nu ökar markant. Jag tror aldrig att efterfrågan har varit så stor och det känns helt fantastiskt.
Vad beror det på då, kan man tro?

Säkert finns det flera svar, men om jag får gissa, så har det dels att göra med att vi mer och mer förstår vikten av att måna om vår egen hälsa och att vi inte kan förlita oss på att vi kan gå till läkaren för att få hjälp med alla sjukdomar och andra krämpor. Vi behöver ta ett eget ansvar och förebygga genom att bygga upp vår hälsa och att göra det vi själva kan för att ta hand om oss.

Sen är det också något i skiftet med energierna.
Det känns att det är något nytt på gång. Känns i luften.
De som är astrologiskt kunniga berättar om stora skiften där vi nu går från att ha varit styrda av det maskulina till att istället låta det feminina bli mer dominerande. Nu pratar vi inte kön ( man och kvinna) utan de egenskaper som man kan kategorisera som manligt och kvinnligt. som finns i oss alla oavsett kön. Det här är absolut inte mitt expertområde, även om jag tycker att det är intressant, så jag ska inte gå in djupare på att förklara. Dock tror jag att även det här är en aspekt som är med och påverkar.

En annan stor anledning till att just jag och mina frekvensmedicinska terapeut-kollegor märker av ett uppsving i bokningar nu är också så klart att vi har så många nöjda kunder – både män, kvinnor och djur.
Att med hjälp av frekvenser påminna kroppens alla system om vilken frekvens som är lämpligast för balans, hälsa och välmående och på så sätt hjälpa kroppen till självläkning är väldigt tacksamt.

Många gånger känner man ganska omgående att kroppen svarar an och man börjar må bättre.
För en del tar det givetvis längre tid då man gått med stress, obalans och sjukdom länge.
Men man brukar ändå kunna känna att energin förbättras och att kroppen börjar hitta tillbaka till sitt gamla sanna jag.

Jag är så tacksam över att få vara med om alla förbättringar som mina klienter upplever och ingen är gladare än jag att vi bara får mer och mer att göra.

Every journey starts with a first step

Lao Tzu
Ge dig själv en gåva genom att ta del av alla nyheter, tips och råd. Läs i lugn och ro.
ta del av alla nyheter.