ulrika gabriel

blogg
Kontakta mig
Beteendevetare Frekvensmedicinsk terapeut Instruktör och kursledare

I min blogg kan du ta del av min erfarenhet, nyheter men även kommande erbjudanden och kurser.

EN NY BÖRJAN...

...som jag välkomnar dig till!
Ulrika gabriel

FREKVENSMEDICINSK BALANSERING PÅ DISTANS

Ända sedan jag började jobba med min frekvensmedicinska utrustning har jag haft kunskap om att den går att jobba med på distans. En del terapeuter har valt att enbart jobba på distans och tar inte emot kunder ”öga mot öga” alls.
Men jag har också haft lite svårt att tro på att det verkligen fungerar.

Vilket är konstigt eftersom jag själva jobbar med Reiki-healing vilken jag vet jobbar lika bra på distans.
Men numera är jag överbevisad många gånger om att det går precis lika bra att jobba med klienter som befinner sig någon helt annanstans än hos mig på mottagning när jag balanserar dem.

Jag har fått bekräftat från klienter jag jobbat med på distans att de upplever energiarbetet under själva balanseringstillfället. De har också berättat om förbättringar i mående samt fysiska och psykiska symptom på sikt.
Så nu är jag övertygad på riktigt att det faktiskt går att jobba lika bra på distans.

Men hur kan det fungera då?
Hur hittar energifrekvenserna just till dig?
Det här är såklart jättesvårt att förklara på ett kort och enkelt sätt och jag ska i ärlighetens namn inte påstå att jag förstår allt själv heller – lika lite som jag förstår exakt hur min telefon eller dator fungerar, men jag använder dem ändå.

Här pratar vi kvantfysik, och det finns mycket spännande att läsa och lära inom det området för den som är intresserad.
Kortfattat kan vi säga att energi inte har några begränsningar – varken när det gäller distanser eller tid. Visst är det en spännande tanke!

När jag ska göra en Frekvensmedicinsk balansering på distans behöver jag personliga uppgifter och ett foto på klienten.
Dessa laddar jag ner i min utrustning. Jag ringer sedan och stämmer av vid utsatt tid och får höra vad klienten har för tankar och önskemål för sin balansering.

Klienten får sätta sig eller lägga sig bekvämt under de ca 80 minuter som balanseringen tar.
Gärna se till att vara ostörd, lyssna på skön musik och se till att det blir en riktigt avslappnande stund.
Jag jobbar på som vanligt med Eductorn och efter balanseringen ringer jag upp och går igenom vad jag har kunnat utläsa, vad jag har jobbat med och klienten får möjlighet att berätta om sin upplevelse samt ställa frågor.

Jag personligen kan tycka att det är riktigt trevligt att få träffa mina klienter på mottagningen och få ”skämma bort dem” lite med gott att dricka, eteriska oljor i diffusern, skön och healande musik i högtalaren och att få bädda om dem på britsen ordentligt .
Men alla kan ju inte ta sig så lättvindigt till min mottagning i Västerås.

Så i och med möjligheten att du kan få lika bra resultat på distans innebär det att jag faktiskt kan jobba med vem som helst var man än befinner sig i världen. Och det känns ju också väldigt fint.
Flera av mina klienter som normalt brukar komma till mig på mottagningen har nu under semestertider valt att få ”fylla på” med energi via distansbalanseringar. Så det är ju också ett jättebra komplement när det inte passar att komma till mottagningen av olika anledningar.

En distansbalansering tar lika lång tid som en balansering på mottagningen – 90 minuter.
Priset är också detsamma 1500:-
Om du är nyfiken och vill veta mer, eller om du vill boka en balansering på distans, så är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Every journey starts with a first step

Lao Tzu
Ge dig själv en gåva genom att ta del av alla nyheter, tips och råd. Läs i lugn och ro.
ta del av alla nyheter.