ulrika gabriel

blogg
Kontakta mig
Beteendevetare Frekvensmedicinsk terapeut Instruktör och kursledare

I min blogg kan du ta del av min erfarenhet, nyheter men även kommande erbjudanden och kurser.

EN NY BÖRJAN...

...som jag välkomnar dig till!
Ulrika gabriel

Äntligen på plats!

Ja men då är vi äntligen igång med vår verksamhet i det mysiga lilla Gårdshuset på Hamngränd 8. Så här ser min del av mottagningen ut. Du ligger skönt nedbäddad på behandlingsbänken medan jag sitter och jobbar vid datorn. Men då är det såklart lite mörklagt och bara ”mysbeslysning” tänt så att du kan slappna av riktigt ordentligt..
Sara som driver Karmaklubben har sin mysiga mottagning en halvtrappa ner och mellan oss har vi ett väntrum där vi också har lite smått och gott till försäljning.

  • Eteriska oljor
  • Kristallarmband
  • Doftarmband
  • Ekologiska hudkrämer i egen produktion
  • Paryer cards
  • Kosttillskott från HerbaPlus

Ännu så länge har vi inte några permanenta öppettider för butiken, utan den finns tillgänglig för våra kunder som bokat behandlingar.
Övriga som är intresserade av att komma och titta vad vi har att erbjuda håller vi öppet för efter överenskommelse. Så det är bara att du hör av dig om du vill komma och titta.

Jag erbjuder också presentkort till dig som vill köpa en gåva till någon. Du kan välja att betala för en behandling eller en produkt eller så kan du välja en summa som den som får presentkortet får utnyttja som den önskar. Presentkorten kan även skickas per post för dig som föredrar det.

Det känns så fint att vara igång och jobba nu på denna magiska plats. Energierna och atmosfären är fantastiska och vi ser så mycket fram emot att framöver kunna erbjuda allt ifrån meditationsstunder, gruppaktiviteter och Silent Afterwork (som skogsbad fast i stadsmiljö) hos oss, men det får bli sedan när tiden är redo för det.

I nuläget tar vi endast emot en klient åt gången, håller avstånd så gott det bara går och är extra noga med att tvätta och torka av efter varje klient. Det ska kännas tryggt att vara hos oss. Och givetvis har varken ni eller vi några symptom när vi träffas.
Känn er varmt och hjärtligt välkomna! ifrån meditationsstunder, gruppaktiviteter och Silent Afterwork (som skogsbad fast i stadsmiljö) hos oss, men det får bli sedan när tiden är redo för det.

Presentkort

Every journey starts with a first step

Lao Tzu
Ge dig själv en gåva genom att ta del av alla nyheter, tips och råd. Läs i lugn och ro.
ta del av alla nyheter.