Äntligen Öppet Hus i vårt Gårdshus!

I sex månader nu har jag haft förmånen att bedriva min verksamhet i det underbara Gårdshuset med anor från 1700-talet tillsammans med Sara som driver Karmaklubben.
Vi har enbart tagit emot klienter enskilt på grund av läget som varit och det har givetvis gått bra. Men, vi har ju längtat efter att få bjuda in er alla att komma och titta hur vi har det. Och nu så är det dags.

Lördagen den 3 juli mellan klockan 14 – 17 är du varmt välkommen att komma förbi och säga hej och titta hur vi har det. Kanske vill du också ta del av en rad fina erbjudanden som vi kommer att ha dagen till ära: 

  • Halva priset på valfri behandling som bokas under dagen.
  • Bra erbjudanden på handgjorda ekologiska krämer, eteriska oljor, kristallarmband och en del annat.

Dessutom bjuder vi såklart på lite kaffe och te med smakfulla tillbehör.

Vi är också glada att kunna presentera en nyhet i Gårdshuset – försäljning av Pre Loved Items – secondhandkläder av hög kvalitet och bästa skick i boho-stil (kaftaner, tunikor, klänningar etc.) samt även smycken i samma stil. För tillfället är det fullt i vår Pre Loved-butik, men på sikt kommer vi att ta emot kläder från dig som vill sälja vidare mot en provision.
Detta är något som känns väldigt fint att göra då vi behöver vara rädda om våra resurser. Genom att skicka vidare vackra plagg och andra tillbehör som har älskats tidigare och som kan älskas igen av någon annan så bidrar vi alla till att värna vår jord och miljö.
Tanken är att vi även på sikt kommer erbjuda bland annat kristaller, kortlekar, pendlar och annat i form av Pre Loved.

Så varmt välkommen att komma och hälsa på oss, botanisera bland de vackra kläderna och smyckena, kika på våra erbjudanden och umgås lite med oss.

Vi längtar. Hoppas ni också gör det.

Adress: Hamngränd 8, Västerås. Åk in i Sigurdsområdet vid Skatteskrapan. Följ vägen tills den tar slut (parkeringsplatser finns längs staketet mot järnvägen eller tidigare längs Sigurdsgatan). Vid slutet av vägen ligger ett större kontorshus i funkismodell. På bakgården innanför staketet ligger vårt lilla Gårdshus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: