VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN MED HÖG ENERGI

Ulrika Gabriel – Healthy Human Resources 20-050

Allting som lever har någon form av energi som kan mätas i frekvenser. En frekvens som är helt unik.
Man kan göra skillnad på höga frekvenser och låga frekvenser. De låga frekvenserna kan vara sådant som virus, bakterier, ångest, rädsla och andra jobbiga och icke önskvärda tillstånd.
Bland de höga frekvenserna hitta vi å andra sidan sådant som vi uppskattar och som är önskvärt såsom glädje, kärlek, gemenskap, lycka, välmående, harmoni och hälsa.

I dessa tuffa tider som vi går igenom just nu med ett virus som skapar problem och oro över hela värden hamnar vi både som individer som som samhällen lätt i den låga energin. Vi är oroliga för vår egen och för nära och käras hälsa. Vi är oroliga för jobb och framtid då mycket är osäkert. Vi kanske också blir sjuka själva eller någon vi bryr oss om.
Överallt på radio, TV, i sociala medier och i diskussioner runt om i samhället så möts vi av larmrapporter, krisrapportering, svårigheter osv. Fokus är verkligen på det som är svårt, tufft och inte fungerar.
Det skapar en ännu starkare negativ och låg frekvens.

Frekvenserna fungera dessutom lite som ”magneter”. De drar till sig mer av liknande frekvenser. Det innebär att om vi befinner oss i låga frekvenser är risken stor att vi drar till oss mer av sådant som har låga frekvenser – alltså sådant som vi inte ser som önskvärt.
Men det betyder också att om vi befinner oss i höga frekvenser har vi större möjlighet att dra till oss ännu mer av sådant som vi vill ha och som får oss att må bra.

En tanke på “VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN MED HÖG ENERGI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: